Om oss

Vad vi gör

Som ett ledande globalt företag inom medicinteknik och diagnostiska läkemedel tillhandahåller vi en bred portfölj av produkter, lösningar och tjänster som används för diagnos, behandling och övervakning av patienter och för utveckling och tillverkning av bioläkemedel.

Vi hjälper vårdgivare och behandlingsinnovatörer över hela världen att förbättra sina resultat. Det innebär ökad kapacitet, förbättrad produktivitet och bättre patientresultat.

Vi strävar även efter att stödja våra kunder i deras arbete med precisionshälsa: integrerad hälsovård som i hög grad är anpassad till varje patients behov och ger mindre slöseri och ineffektivitet.

Vi står för en kultur baserad på respekt, transparens, integritet och mångfald.

 • Healthcare Systems

  Vi tillhandahåller medicinsk teknik, digital infrastruktur, dataanalyser och verktyg för beslutsstöd som hjälper sjukvårdspersonal att diagnostisera, behandla och övervaka sina patienter.

  Vi tillhandahåller även tjänster, tillbehör, förbrukningsartiklar, utbildning och rådgivning.

 • Pharmaceutical Diagnostics

  Pharmaceutical Diagnostics (PDx) är det ledande läkemedelsbolaget för bilddiagnostik med global distribution, förstklassig tillverkning och expertis inom innovation, där GE Healthcares storlek och styrka används för att betjäna våra kunders strävan efter att leverera individanpassad vård.

Ledningsgrupp

  Arbeta på GE Healthcare

  Arbeta med något där du kan göra skillnad

  Vi vill gärna höra från dig.

  Har du en fråga?

  KONTAKTA OSS