Om oss

Möjliggöra hälsovårdens mänskliga sida

På GE HealthCare ser vi möjligheter genom innovation. Vi samarbetar med våra kunder för att uppnå bästa möjliga hälso- och sjukvård med hjälp av banbrytande medicinsk teknik, intelligenta enheter och vårdlösningar. Bättre verktyg möjliggör bättre patientvård. Tillsammans bygger vi inte bara en hälsosammare framtid, men vi verkliggör också får vision att skapa en värld där hälso- och sjukvården inte har några gränser.

~$1B

Annual R&D & product investment spend in 2021

4M+

Installed base equipment

1B+

Patients served annually

200+

Bildbehandling mjukvaruapplikationer​

Innovation inom vården

Global omfattning, lokala behov​

Precisionsvård

Hållbara metoder

GE HealthCares innovationer möjliggör en enkel, uppkopplad och exakt vård.

Träffa ledningsgruppen

Vår organisation leds av en grupp chefer som tror på att GE HealthCare kan göra skillnad för våra intressenter över hela världen. De använder vår vision om framtidens vård som ledstjärna.

”I arbetet för att skapa en värld där hälso- och sjukvården inte har några gränser måste vi fortsätta att utveckla produkter och tjänster som är lika unika som de patienter och leverantörer vi betjänar. Det här gör vi genom att anamma mångsidiga team som stöttar och respekterar varandras perspektiv och olikheter. När människor känner sig accepterade, respekterade och värdesatta kan vi lösa hälso- och sjukvårdsbranschens viktigaste utmaningar och nå bättre patientresultat över hela världen.”

Abigail Epane-Osuala, Chief Diversity, Equity and Inclusion Officer samt chef för strategiska HR-projekt

Lever vårt syfte

Vi drivs av att skapa en värld där sjuk- och hälsovården inte har några gränser. Tillsammans digitaliserar vi vården, ökar produktivitet för att förbättra patienters liv, och skapar lösningar för mer effektivt jobb för leverantörer, hälsosystem och forskare runt om i världen.​

50K

50 000 anställda över hela världen

160+

Över 160 länder i världen

11K+

Över 11 000 globalt godkända patent

Har du en fråga? Vi vill gärna höra från dig.

JB00295SE